lunes, 24 de mayo de 2010

20/05/2010 Exposició Rebeca+Anna

Avui l'Anna i la Rebeca han fet l'exposició dels nens de vidre i han fet una activitat de relaxació! Ha estat molt bé, ens ha ajudat a relaxar-nos de veritat, tot i que a primera hora m'he gairebé adormit. M'he adonat de la importància de treballar la relaxació amb els nens, encara que sigui difícil ja que comporta un grau de concentració bastant elevat. Quan els nens són nadons aquestes estones poden ser després de la duxa, amb massatges, jocs...
L'activitat ha estat molt bé. Anteriorment ja havia fet alguna activitat d'aquestes i acompanyada de música guanya molt. Hem estat comentat la importància d'aquests moments en els nens i els beneficis que aporta a les persones.
Després hem fet una activitat sobre el curriculum d'educació infantil a través d'una activitat d'exercitació de memòria: "fitxer de Leitner". Cadascú ha portat 5 preguntes i es tractava d'anar repetint preguntes per tal que aquestes se'ns quedéssin a la memòria. És un bon sistema perquè al final les respostes se't quedaven. És molt important que tinguem un control sobre el currículum d'educació infantil ja que serà la base sobre la que treballarem a les nostres aules.

=)

No hay comentarios:

Publicar un comentario