lunes, 8 de marzo de 2010

4/03/2010 Classe compartida

Avui hem tingut a la Patricia com a professora de l'assignatura. Dóna l'assignatura de materials curriculars a la carrera de Pedagogia, i durant aquesta sessió hem realitzat una classe compartida.
Ens ha demanat que ens poséssim per parelles o grups reduïts en els que hi hagués representació de les dues carreres. D'aquesta manera, les alumnes que fem Educació Infantil hem hagut d'explicar a les altres el projecte de les escoles que realitzem a Intervenció a l'aula, i que d'altra banda ja vam fer a Sistemes educatius.
Tot seguit, elles ens han explicat que fan a la classe de Materials curriculars, que es dediquen a treballar. Ens han dit que es fixen i critíquen els materials de les diferents aules per tal de poder aportar millores o inventar-ne de nous.
Per tant, nosaltres hem explicat els materials que utilitzen a les diferents escoles on estem anant (cadascú ho explicava al seu grup) i d'aquesta manera elles han pogut opinar sobre el material proposat i han aportat millores. Després, cada grup ha explicat en veu alta el que s'ha parlat en petit grup amb l'objectiu de posar en comú les sol·lucions aportades.
A continuació, hem hagut de fer una activitat amb els mateixos grups. Hem hagut de planificar el primer dia d'escola de P3 (període d'adaptació que faríem, horari, material que han de portar, si els pares entren a l'aula o no...) i fer un tríptic informatiu.
Després de discutir aquests aspectes en petit grup, ho hem posat en comú per veure les diferents intervencions que realitzarem cada grup i poder discutir els aspectes més rellevants.
La veritat és que ha sigut una sessió diferent. M'ha agradat el fet de poder veure diferents punts de vista, ja que nosaltres ens centravem més en la persona i elles en els objectes.
=)

No hay comentarios:

Publicar un comentario