domingo, 7 de marzo de 2010

16/02/2010 Primer dia de classe

Avui hem començat una nova assignatura: Intervenció a l'aula. No només això, sinó que també tenim una nova professora: l'Anna.
Com el primer dia en una escola, nosaltres avui hem fet una classe semblant.
Per començar, l'Anna ens ha explicat en termes generals com seria l'assignatura. Ens ha presentat la metodologia que seguirem i els continguts que treballarem.
A continuació, i tal com he dit, hem realitzat una dinàmica per conèixer-nos tot i que ja feia uns mesos que ho estavem fent. Per fer-ho, ens hem posat en dos cercles, un dins de l'altre, i hem triat 4 preguntes a formular a la resta de companys: Nom, edat,color preferit i lloc d'on venim. El cercle de dins s'ha mantingut estàtic, mentre el de fora anava rotant per tal de poder-nos anar fent les preguntes. Aquesta dinàmica l'hem fet fora de classe, i en acabar hem tornat dins.
Després, l'Anna ens ha presentat dos llibres de lectura, dels quals n'hem d'escollir un: els Nens de vidre i La niña del lápìz marrón. Ens ha introduït una mica els dos llibres.
Tot seguit, ens ha explicat que en aquesta assignatura seguirem la dinàmica d'anar a les escoles que vam fer en l'assignatura anterior de Sistemes educatius. En aquest cas, ens dividirem en 2 torns: el primer anirà els dimarts, i el segon anirà els dijous. Cada 3 sessions realitzarem una cotutoria, en comptes de fer-ne una al final.
Per acabar ens ha introduït una mica l'assignatura i pel poc que sé d'aquesta, tinc unes bones expectatives.
=)

No hay comentarios:

Publicar un comentario