viernes, 4 de junio de 2010

4/6/2010 El Gran Dia!!

Doncs si, ja s'ha acabat. Després de rebre uns 500 nens, passar molta calor i molt d'estres, sembla que tot ha sortit com s'esperava.
per començar hem rebut als nens a mida que arribaven els autocars: cremes, esmorzars, autocars que no arribaven... en fi, un munt d'imprevistos que hem hagut de superar!! Després, hem fet la foto general:quin embolic!! després d'aconseguir que tots els nens s'asseiéssin a terra (mentre alguns encara esmorzaven...) ha estat impossible aconseguir fer silenci, pero ha anat prou be! A continuació, cadascú havia de desenvolupar el seu rol: acompanyants de grups, tallers, fotogràfs, guies... jo he estat fent fotografies i ajudant al taller de cinema. Ha sortit super xulo!! Els nens han participat, han escoltat i s'ho han passat bé que és el més important. I finalment tots a ballar una mica i a dinar!!
La veritat que he pogut comprovar que és massa complicat calcular el temps en les activitats per als nens, ara entenc quan les mestres ens diuen que van pillades de temps en les activitats!! També he après que SEMPRE hi haurà imprevistos i que s'han de superar sobre la marxa, i per tant és inútil estressar-se més del compte. Finalment he après que amb ganes, il·lusió i una mica d'esforç per part de tots és possible aconseguir que 500 nens d'entre 3 i 5 anys disfrutin d'unes activitats, muntades en una setmana, a dalt de tot de Mundet. Genial =)

No hay comentarios:

Publicar un comentario