miércoles, 2 de junio de 2010

1/6/2010 Preparació dia 4 + Expo's

Per començar el dia hem estat repartits per grups de treball, és a dir, tots els encarregats de diverses tasques pel dia 4 hem estat preparant la nostra part. Jo faré fotografíes amb la Marta, Sandra i Alba, així que no hem tingut gaire feina i hem estat passant pels grups per ajudar.
Després, la Belen i la Patricia han fet l'exposició sobre el llibre: Nens de Vidre. Hem estat parlant del significat que creiem que té el fet que el Pau es transformi en un gosset en diverses parts del llibre i hem arribat a la conclusió que és perquè davant d'una situació difícil, com la que viu en Pau, es vol transformar en un gosset al qual tothom acaricia i diu coses maques. És curiós perquè jo no m'havia adonat d'això quan vaig llegir el llibre, més aviat no li vaig donar tanta importància. Després, cadascú ha hagut de dibuixar en una cartolinaun animal en el qual ens volguéssim transformar si ens trobéssim en una situació complicada. Jo he fet un ocell, ja que volant pots marxar, desaparèixer, començar de nou o deixar enrere qualsevol cosa.
A continuació, la Olga i l'Andrea han fet la seva exposició també sobre els Nens de Vidre i han relacionat un fragment del llibre amb les ideologies. Hem estat fent un mini-debat sobre el comportament de la mestra vers el Pau quan està desesperada perquè no sap què fer i finalemnt permet que una nena pegui al Pau. Hem arribat a la conclusió que la Clara hauria d'haver demanat ajuda a algun especialista al començament i així la situació no l'hagués sobrepassat. Després, a través de la cançó "Imagine" hem estat comentant que hem de lluitar dins les aules per aconseguir ser el què volem ser i com volem ser però sense oblidar que la realitat que ens trobarem està lluny de la teoria. Finalment, ens han repartit una llavor a cadascuna que representa la llavor dels nostres somnis, per a què aquests creixin i es fagin realitat. M'ha agradat molt aquesta exposició perquè ens han fet reflexionar, parlar i participar en tot moment.
En general, m'ha semblat molt interessant treballar les exposicions del llibre durant tota l'assignatura perquè ens ha permès veure i analitzar aspectes que mentre ho llegiem individuament se'ns han pogut passar per alt i també centrar-nos cada dia en un tema diferent i tractar-lo de diverses maneres.

=)

No hay comentarios:

Publicar un comentario