sábado, 3 de abril de 2010

25/03/2010 presentació+xerrada

Avui hem tornat a tenir la presentació d'un fragment del llibre dels nens de vidre, que ens l'han fet la Tamara i la Raquel. Ha sigut una exposició molt dinàmica: per començar, ens han explicat en què consistien els racons i algun tipus d'aquests; després hem fet una mini dinàmica en la qual ens hem tapat totes els ulls i ens han anat passant tipus de paper per tal d'estimular el tacte i endevinar les característiques i de quin material es tractava. Després, hem fet el picaret i hem pogut recordar molts moments de la infantesa!
M'ha sobtat algun tipus de racó ja que jo els coneixia però sempre havia sentit a parlar dels típics: construccions, cuineta, supermercat...
Per acabar la sessió, hem canviat d'aula per tal de poder escoltar una xerrada de Ricard Soler, ja que s'estan realitzant les Jornades Formatives de Teatre. El Ricard és un professional del teatre (és director) i ens ha estat explicant la seva pròpia experiència i les dificultats amb les que es va trobar ell quan va començar: "tots els començaments són difícils". Quan nosaltres comencem a fer de mestres al començament ens costarà, però un cop tens confiança i prous recursos per trobar alternatives les coses comencen a funcionar. Paciència.

=)

No hay comentarios:

Publicar un comentario